Fulltime baan

De meeste van onze medewerkers werken parttime. Toch hebben ruim 5.000 mensen een fulltime baan bij McDonald’s (>25 uur per week). En met zulke afwisselende werkdagen gaat dat niet snel vervelen.

Vind een baan bij jou in de buurt!

Vind vacatures

Afwisseling en groeikansen.

Lees meer over werken bij McDonald's

Werken, leren, groeien

Leuk en afwisselend werk in de buurt, goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving met fijne collega’s. Dat vind je in een fulltime functie bij McDonald’s.

Daarbij leer je allerlei zaken waar je in het dagelijks leven plezier van hebt, zoals (beter) communiceren, ondernemen en servicegerichtheid. Door die vaardigheden en de ervaring die je elke dag vergroot, bestaat de kans dat je binnen McDonald’s promotie kunt maken naar een volgende functie.

Leer-werktraject

Binnen McDonald’s is het ook mogelijk om een leer-werktraject te volgen. Je gaat dan een dag in de week naar school en werkt de overige dagen bij een McDonald’s restaurant. Met de kennis en ervaring die je daarmee opdoet, kun je binnen een paar jaar een mbo-diploma halen.

Wajong-regeling

Val je onder de Wajong-regeling? Ook dan kan McDonald’s je wellicht een leuke baan bieden. Bij ons krijg je de mogelijkheid om samen te werken met collega’s, trainingen te volgen en persoonlijke begeleiding te ontvangen op één locatie.

Wat kun je doen in een fulltime baan?

Van Crewlid tot Restaurant Manager; fulltime werken is mogelijk voor alle functies die McDonald’s biedt.

Ook werken bij McDonald's? Bekijk onze vacatures of Solliciteer direct