Jonger dan 16?

Ook als je nog geen 16 jaar bent, kun je al werken bij McDonald’s. Vanwege de wet mag je echter niet in onze keuken of achter de kassa staan. In sommige restaurants mag je al wel meewerken in de lobby of op het terras.

Zo kun je toch ervaring opdoen en deel uitmaken van ons team van enthousiaste medewerkers. En zodra je 16 bent, leren we je hoe het werkt achter de counter en in de keuken, zodat je weer nieuwe werkzaamheden krijgt en je baan nog afwisselender wordt.

Vind een baan bij jou in de buurt!

Vind vacatures

Wil jij op je 15e al starten?

Lees meer over werken bij McDonald's

Jonger dan 15?

Ben je nog geen 15, dan mag je niet werken bij McDonald’s. Bij sommige restaurants kun je wel alvast solliciteren naar de functie van Crewlid. Het restaurant neemt dan contact met je op zodra je oud genoeg bent.

Ontdek in het sollicitatieformulier of dit kan bij het restaurant van jouw keuze.

Hoe werkt het bij McDonald's?

Ondertussen kun je vast een kijkje in de keuken van McDonald’s nemen. Want je hebt er vast wel eens een Hamburger of een McFlurry gescoord, maar wat gebeurt er eigenlijk aan de andere kant van de counter? Hoe kan het dat je eten altijd zo snel klaar is, de Franse Frietjes altijd heet en de Milk Shakes lekker koud blijven? De mensen die daarvoor zorgen, ontmoet je op deze site.

Ook werken bij McDonald's? Bekijk onze vacatures of Solliciteer direct