Always open for good times

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in onze restaurants te creëren.

Bij McDonald’s Schiphol kun je aan de slag bij onze twee unieke lounge restaurants (Lounge 2 en Lounge 3) achter de douane en bij ons McDrive restaurant (McDonald’s Airport Schiphol McDrive Noord).

Solliciteer direct via WhatsApp!
Al enthousiast? Klik hier om gemakkelijk en snel te solliciteren via WhatsApp. Stuur ons een berichtje met je naam, e-mailadres en telefoonnummer en klaar!

Creëer geluksmomentjes voor de reizigers van Schiphol
Bij McDonald’s Schiphol Lounge werk je als Crewlid achter de douane. Een unieke werkplek als Horecamedewerker bij McDonald’s. Dagelijks creëren onze Crewleden bijzondere geluksmomenten voor alle Schiphol reizigers die genieten bij McDonald’s. Van avonturiers die een ontbijtje scoren, zakelijke reizigers die opladen met een kop koffie tot aan gezinnen die hun vakantie afsluiten met een Happy Meal en Big Mac menu

De bijzondere werkplek achter de douane en de verschillende gasten maken het werken bij McDonald’s Schiphol uniek in zijn soort en enorm leuk.

Super goed verdienen bij een unieke horeca-baan

Een (bij)baan als Horecamedewerker

Als Horecamedewerker kan je bij McDonald’s Schiphol doordeweeks en/of in de late uurtjes werken.

Doordeweeks wanneer het jou uitkomtAls Horecamedewerker krijg je enorm veel flexibiliteit om zelf je werkdagen te bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld op maandag en dinsdag in de ochtend aan de slag en op donderdag een langere shift draaien. Op die manier matcht jouw privéleven altijd met een (bij)baan bij McDonald’s Schiphol.

Nachttoeslagen voor de avonddieren en nachtbrakersJe kunt bij ons ook tot in de late uurtjes aan de slag. Ben jij meer een avondmens? Komt avond- en nachtwerk jou beter uit? Of wil je simpelweg meer verdienen met onze flinke nachttoeslag? Meld je dan direct aan en join onze Crew.

Join the McDonald's Family

Elk talent is van harte welkom bij McDonald’s. Door de goede teamsfeer voel je jezelf al snel onderdeel van de McDonald’s familie. We bieden de vrijheid en volop kansen om je op jouw manier te ontwikkelen binnen alle lagen van onze organisatie. We laten je baan zoveel mogelijk matchen met je studie, sport of hobby. Ook willen we dat je gewoon jezelf kan zijn, geheel passend bij onze McDonald’s cultuur. We waarderen je om wie je bent.

Solliciteer direct via WhatsApp

Ben je overtuigd? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer! Klik hier om gemakkelijk en snel te solliciteren via WhatsApp. Stuur ons een berichtje met je naam, e-mailadres en telefoonnummer en klaar!

Werken bij McDonald's Schiphol betekent: