Always open for good times

Gelijk solliciteren? Ga meteen naar de vacatures of stuur een appje naar 0612945410! Vermeld daarbij je naam, leeftijd en eventueel alvast je beschikbaarheid.

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. Per week komen er in Nederland ongeveer 3,2 miljoen bezoekers bij ons langs om onze lekkere producten en excellente service te ervaren. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in onze restaurants te creëren. Regelmatig worden er leuke activiteiten voor ons team georganiseerd zoals crewuitjes met collega’s uit jouw restaurant, maar ook crewfeesten met alle collega’s uit de organisatie. 

De organisatie van McDonald’s de Groot

De organisatie van McDonald’s de Groot bestaat uit drie restaurants in en om Groningen: McDonald’s Groningen Herestraat in het centrum, McDonald’s Groningen Hoendiep ten westen van het centrum en McDonald’s Ter Borch, iets buiten Groningen in Eelderwolde. In totaal hebben we ruim 400 medewerkers, dus er is een grote kans dat er al bekenden van je bij ons werken. Je collega’s zijn vaak leeftijdsgenoten en door de goede teamsfeer ontstaan er regelmatig hechte vriendschappen op de werkvloer die zich ook daarbuiten voortzetten!

Kom je ook bij ons werken?

Dat je bij McDonald’s een lekkere hamburger kunt scoren, wist je natuurlijk al! Maar dat we je ook een leuke baan kunnen voorschotelen misschien niet. Bij McDonald’s kun je werken wanneer je wil, in een leuk team dichtbij huis. En dat bij een absoluut wereldmerk!

Een bijbaan als Horecamedewerker

Als Horecamedewerker neem je het ene moment bestellingen op, daarna bak je Hamburgers of Franse Frietjes of geef je bestellingen mee in de McDrive. Op drukke momenten zetten alle collega’s een stapje harder zodat elke gast snel geholpen wordt.

Bovendien leer je bij ons duidelijk communiceren, gestructureerd samenwerken en omgaan met verschillende mensen. Allemaal zaken waar je de rest van je leven plezier van hebt! Door je ervaring binnen verschillende zones (zoals keuken, counter, McDrive) kun je jezelf snel verder ontwikkelen.

Ben je overtuigd? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer!

Werken bij McDonald's de Groot betekent: