Assistent Manager

Werken bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant: McDonald’s! Als Assistent Manager ondersteun je de Restaurant Manager en geef jij leiding aan het team zodat zij elke dag onze gasten weer kunnen verrassen met een perfecte Big Mac, goudgele Franse Frietjes en een geweldige service. Samen bouwen jullie aan een toprestaurant.

Door jouw energieke manier van leiding geven, creëer je een optimale werksfeer en kan jouw team elke dag de gast de beste ervaring geven. Ook zorg je ervoor dat alles operationeel en financieel vlekkeloos verloopt. Jouw werkzaamheden lopen uiteen van het helpen schrijven van jaarplannen tot aan motiveren en ontwikkelen van jouw team. Dankzij jouw scherpe oog krijgt iedere gast perfecte kwaliteit en service in een schoon en net restaurant.

Als Assistent Manager heb je veel mogelijkheden om aan de hand van cursussen of opleidingen jezelf binnen je functie te ontwikkelen. Daarna is het ook mogelijk om door te groeien tot de functie van Restaurant Manager.
 

Wie ben jij?
We vinden het belangrijk dat iedereen bij McDonald’s zichzelf kan zijn. Daar sluit jij als Assistent Manager natuurlijk bij aan. Dit doe je onder andere door het beste uit medewerkers te halen, welke achtergrond ze ook hebben. Je help talent ontwikkelen en motiveert je team om doelstellingen te behalen.

Operationeel ben je een kei. Jij zorgt er samen met het team voor dat de doelstellingen worden behaald. Je bent het aanspreekpunt wanneer de Restaurant Manager afwezig is en kent dan ook alle procedures. Daarnaast draag je kennis van de verschillende restaurant systemen. Je hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau. Leidinggevende ervaring is een pré.