Always open for good times

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. Per week komen er in Nederland ongeveer 3,2 miljoen bezoekers bij ons langs om onze lekkere producten en excellente service te ervaren. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in onze restaurants te creëren. Daarnaast krijg je als nieuwe medewerker een gedegen inwerktraject en kijken wij samen naar je mogelijkheden om te blijven ontwikkelen.

De organisatie van McDonald’s Noord-Limburg

De restaurants van McDonald’s Noord-Limburg vind je in Venlo aan de Markt en op de Weselseweg, maar ook in Tegelen, Maasbree en Venray. Grote kans dat er al bekenden van jou werken in één van onze vijf restaurants. Door de goede teamsfeer, voel je je snel thuis. Je maakt makkelijk vrienden en voelt je snel onderdeel van de McDonald’s familie.

Wanneer jij bij ons komt werken en jij zorgt er hierna voor dat er nog meer bekenden van jou bij ons komen werken, dan word jij hiervoor beloond met een bonus!Deze aantrekkelijke bonus noemen wij onze crew-zoekt-crew bonus!

 • Wij hebben de gezelligste collega’s!
  Het gehele team van onze 5 restaurants, Venlo Markt, Venlo Europaplein, Tegelen, Maasbree en Venray, bestaat uit zo’n 300 collega’s. Door de diversiteit in dit team, werk je met veel plezier met je collega’s en sta je er nooit alleen voor.We werken samen om onze gasten Good Times te bezorgen, want “Teamwork makes the Dream work”.
 • Veel flexibiliteit in jouw werktijden!
  Samen kijken we naar de beste werktijden voor jou. Hierbij houden we rekening met jouw studie, hobby’s en/of gezin. Doordat wij werken met flexibele werktijden, kunnen wij dit altijd wel perfect matchen met jouw andere bezigheden. Dit zorgt ervoor dat jij alles kan blijven doen wat je doet én hiernaast ook nog je gewenste uren kan maken met een goed salaris! Een echte “win-win” situatie!
 • Blijf jezelf ontwikkelen en maak kennis met onze doorgroeimogelijkheden!
  Wij vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk! Een hardwerkende, gemotiveerde werknemer waarderen wij zeer en hierdoor besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit kan op de werkvloer, maar je kunt bij ons ook een erkende BBL-opleiding volgen! Zo kun je een groot aantal nieuwe skills leren en deze direct op de vloer toepassen. Hoe tof zou het zijn als jij onze toekomstige nieuwe manager wordt?!
 • De gezelligste personeelsfeestjes!
  Wij hebben de gezelligste collega’s en dus ook de gezelligste personeelsfeestjes!Ieder restaurant heeft een eigen Personeelsvereniging die de leukste feestjes organiseren. Het is natuurlijk ook weleens gezellig om met de collega’s van alle vijf de restaurants te feesten. Zo hebben we afgelopen jaar een topfeest gehad bij attractiepark Toverland. Met een aantal attracties die speciaal voor ons geopend werden en gezellige muziek, dansjes en drankjes was de sfeer binnen no-time helemaal top! Zo’n feestjes wil je toch niet missen?!

Wil je graag makkelijk en snel kunnen solliciteren? Dat kan!

Solliciteer nu via WhatsApp!

Stuur snel een berichtje naar het telefoonnummer van het restaurant waar jij graag wil komen werken. Vermeld hierin je naam, leeftijd en motivatie en we zullen z.s.m. contact met je opnemen!

Kom je ook bij ons werken?

Dat je bij McDonald’s een lekkere hamburger kunt scoren, wist je natuurlijk al! Maar dat we je ook een leuke baan kunnen voorschotelen misschien niet. Bij McDonald’s kun je werken wanneer je wil, in een leuk team dichtbij huis. En dat bij een absoluut wereldmerk!

Werken bij McDonald’s is werken voor de grootste restaurantketen ter wereld. Elk talent is van harte welkom bij McDonald’s. We bieden de vrijheid en kansen om je op jouw manier te ontwikkelen binnen alle lagen van onze organisatie. We laten je baan zoveel mogelijk matchen met je studie, sport of hobby. Ook willen we dat je gewoon jezelf kan zijn, geheel passend bij onze McDonald’s cultuur. We waarderen je om wie je bent.

Een bijbaan als Horecamedewerker

Als Horecamedewerker neem je het ene moment bestellingen op, daarna bak je Hamburgers of Franse Frietjes of geef je bestellingen mee in de McDrive. Op drukke momenten zetten alle collega’s een stapje harder zodat elke gast snel geholpen wordt.

Bovendien leer je bij ons duidelijk communiceren, gestructureerd samenwerken en omgaan met verschillende mensen. Allemaal zaken waar je de rest van je leven plezier van hebt! Door je ervaring binnen verschillende zones (zoals keuken, counter, McDrive) kun je jezelf snel verder ontwikkelen.

Ben je overtuigd? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer!

Werken bij McDonald's Noord-Limburg betekent: