Always open for good times

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. Per week komen er in Nederland ongeveer 3,2 miljoen bezoekers bij ons langs om onze lekkere producten en excellente service te ervaren. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in onze restaurants te creëren. Regelmatig worden er leuke activiteiten voor ons team georganiseerd. Waar we ‘s zomers vertoeven we op een beachparty of BBQ, gaan we in de winter dagjes naar de Kerstmarkt, het zwembad of een ski-hal. En reken maar dat je een gezellige avond in een afgehuurd café beleeft met zo’n 500 collega’s! (NIX18)

De organisatie van Regio Den Bosch, Heesch, Uden

Bij onze McDonald's in Regio Den Bosch, Heesch en Uden werken bijna 300 enthousiaste collega's. Wij zijn trots op de fijne sfeer en de mogelijkheden tot (persoonlijke) groei binnen onze organisatie. Zo kan je naast je job een studie volgen en zijn er mooie stappen te maken in functie. Regelmatig organiseren wij uitstapjes en teambuildingsactiviteiten, super leuk natuurlijk, want zo leer je collega’s ook op een andere manier kennen. Samen zorgen we voor een prettige werkplek waar iedereen zich thuis voelt en gasten met een glimlach vertrekken.

Kom je ook bij ons werken?

Dat je bij McDonald’s een lekkere hamburger kunt scoren, wist je natuurlijk al! Maar dat we je ook een leuke baan kunnen voorschotelen misschien niet. Bij McDonald’s kun je werken wanneer je wil, in een leuk team dichtbij huis. En dat bij een absoluut wereldmerk!

Een bijbaan als Horecamedewerker

Als Horecamedewerker neem je het ene moment bestellingen op, daarna bak je Hamburgers of Franse Frietjes of geef je bestellingen mee in de McDrive. Op drukke momenten zetten alle collega’s een stapje harder zodat elke gast snel geholpen wordt. Bovendien leer je bij ons duidelijk communiceren, gestructureerd samenwerken en omgaan met verschillende mensen. Allemaal zaken waar je de rest van je leven plezier van hebt! Door je ervaring binnen verschillende zones (zoals keuken, counter, McDrive) kun je jezelf snel verder ontwikkelen.

Werken bij regio Den Bosch, Heesch, Uden betekent…