Always open for good times

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. Per week komen er in Nederland ongeveer 3,2 miljoen bezoekers bij ons langs om onze lekkere producten en excellente service te ervaren. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in onze restaurants te creëren. 

De organisatie van Edwin Ooms


De organisatie van Edwin Ooms bestaat  uit 9 restaurants: Berkel en Rodenrijs, Delft Noord en Brabantse Turfmarkt, Rotterdam Coolsingel 44, Korte Lijnbaan, Spaanse Polder, Parkboulevard, Schiedamseweg en Zwart Janstraat. Met ruim 700 medewerkers is de kans groot dat je al wat mensen kent.

Waarom werken voor de organisatie van Edwin Ooms?

Collega’s en vrienden
Onze cultuur is ons succes. Je begint als collega’s en bent vrijwel direct vrienden. Of je vrienden worden collega’s. Gezellig en je ontvangt ook nog eens de Crew-gets-Crew-bonus. Samen werken we er elke dag keihard aan om onze gasten dat geluksmomentje te bezorgen.

Flexibel in werktijden
Fulltime of parttime? Werken in de ochtend, middag of avond? Of je nu bezig bent met een opleiding, druk met sport of de zorg van je kinderen; wij bieden flexibele werktijden die perfect te combineren zijn met andere belangrijke dingen in jouw leven.

Doorgroeimogelijkheden
Doorgroeien, dat willen we allemaal. Maar bij ons gebeurt dit ook echt! Je wordt getraind on-the-job en daarnaast bieden we opleidingen aan via de McDonald’s Academy.Vrijwel iedereen is gestart als (onervaren) crewlid. Een mooi voorbeeld is onze topper Mohammad, die als 18 jarige parttime als crewlid gestart is. Sinds 2015 is hij naast zijn opleiding Management Trainee en sinds kort is hij succesvol Restaurantmanager. Wist je trouwens dat de franchisenemer Edwin Ooms ook als 16-jarig crewlid gestart is. Mooi toch?

Veilig en welkom
Iedereen is welkom bij ons en je krijgt gelijke kansen en mogelijkheden. Je komt terecht in een divers team; van 15-79 jaar met meer dan 40 verschillende culturele achtergronden. Een warme en open sfeer; wij bieden een plek waar je je veilig voelt. Een omgeving waarin iedereen het maximale bij elkaar naar boven haalt. Onlangs hebben wij het jaarlijkse medewerkers tevredenheidsonderzoek gehad en een 7,8 gehaald. Daar zijn wij trots op! Wij geloven dat we alleen gezamenlijk succesvol kunnen zijn. Hierbij sta jij als individu centraal

Personeelsborrels
Geloof ons, onze inmiddels befaamde nieuwjaarsborrel en zomerfeestjes wil je echt niet missen. Onlangs hebben we nog een pubquiz georganiseerd, waarbij de winnaar de nieuwste playstation kreeg.

Kom je ook bij ons werken?

Dat je bij McDonald’s een lekkere hamburger kunt scoren, wist je natuurlijk al! Maar dat we je ook een leuke baan kunnen voorschotelen misschien niet. Bij McDonald’s kun je werken wanneer je wil, in een leuk team dichtbij huis. En dat bij een absoluut wereldmerk!

Een bijbaan als Horecamedewerker

Als Horecamedewerker neem je het ene moment bestellingen op, daarna bak je Hamburgers of Franse Frietjes of geef je bestellingen mee in de McDrive. Op drukke momenten zetten alle collega’s een stapje harder zodat elke gast snel geholpen wordt.

Bovendien leer je bij ons duidelijk communiceren, gestructureerd samenwerken en omgaan met verschillende mensen. Allemaal zaken waar je de rest van je leven plezier van hebt! Door je ervaring binnen verschillende zones (zoals keuken, counter, McDrive) kun je jezelf snel verder ontwikkelen.

Ben je overtuigd? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer!

Werken bij Edwin Ooms betekent: