Always open for good times

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. Per week komen er in Nederland ongeveer 3,2 miljoen bezoekers bij ons langs om onze lekkere producten en excellente service te ervaren. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in onze restaurants te creëren. 

De organisatie van Nico Frentz

De restaurants van Nico Frentz vind je in Heteren, Ochten en Oosterhout Park15. Grote kans dat er al bekenden van je werken bij ons. Door de goede teamsfeer, maak je in ieder geval snel vrienden en voel je jezelf al snel onderdeel van de McDonald’s familie.

 • Onze crew is de leukste!
  Werken bij McDonald’s Heteren, Ochten en Oosterhout Park15, betekent dat je in een gezellig team van +/- 285 collega’s terecht komt. Iedereen is welkom bij ons team, we leren je graag alle ins en outs van de keuken. Samenwerken om de gast Good Times te bezorgen, daar doen we het voor!

 • Flexibele werktijden
  Samen kijken we naar de beste werktijden voor jou. We houden hierbij rekening met school, sport en/of gezin. Met onze flexibele werktijden kunnen we dit altijd perfect matchen met elkaar. Zo kun jij je uren maken en een goed salaris verdienen. Daar hoef je dus niets voor op te geven.

 • Ontwikkelen en doorgroeien
  Bij ons ben je dan ook niet een nummertje op de payroll, maar een gewaardeerde collega. Onze crew geeft iedereen de kans om te shinen en te groeien. Je ontwikkelt belangrijke skills die je verder helpen bij je studie en carrière. Nog leuker, dit kan ook binnen McDonald’s! Volg bij ons een erkende BBL-opleiding en wie weet sta jij met een paar jaar als manager in een van onze restaurants. Hoe tof is dat?!

 • Personeelsfeestjes
  Bij McDonald’s Heteren, Ochten en Oosterhout Park15 houden we van gezelligheid. Dit laten we uiteraard iedere dag op de werkvloer zien, maar nog gezelliger zijn onze personeelsfeestjes! Met een knaller van een DJ en toplocatie, staat iedereen in no time op de dansvloer. Zo vieren we onze successen met elkaar. En geloof ons, deze feestjes wil je niet missen!

Kom je ook bij ons werken?

Dat je bij McDonald’s een lekkere hamburger kunt scoren, wist je natuurlijk al! Maar dat we je ook een leuke baan kunnen voorschotelen misschien niet. Bij McDonald’s kun je werken wanneer je wil, in een leuk team dichtbij huis. En dat bij een absoluut wereldmerk!

Werken bij McDonald’s is werken voor de grootste restaurantketen ter wereld. Elk talent is van harte welkom bij McDonald’s. We bieden de vrijheid en kansen om je op jouw manier te ontwikkelen binnen alle lagen van onze organisatie. We laten je baan zoveel mogelijk matchen met je studie, sport of hobby. Ook willen we dat je gewoon jezelf kan zijn, geheel passend bij onze McDonald’s cultuur.

Een bijbaan als Horecamedewerker

Als Horecamedewerker neem je het ene moment bestellingen op, daarna bak je Hamburgers of Franse Frietjes of geef je bestellingen mee in de McDrive. Op drukke momenten zetten alle collega’s een stapje harder zodat elke gast snel geholpen wordt.

Bovendien leer je bij ons duidelijk communiceren, gestructureerd samenwerken en omgaan met verschillende mensen. Allemaal zaken waar je de rest van je leven plezier van hebt! Door je ervaring binnen verschillende zones (zoals keuken, counter, McDrive) kun je jezelf snel verder ontwikkelen.

Ben je overtuigd? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer!

Werken bij Nico Frentz betekent: