Welkom bij McDonald’s Muiden de Hackelaar

Ben jij onze nieuwe gezellige collega? Bij McDonald’s Muiden bieden wij je een (bij)baan in een enthousiast en gezellig team met flexibele werktijden. Perfect te combineren met bijvoorbeeld school of een gezin.

Muiden
Langs de A1 heeft dit jaar een gloednieuw restaurant haar deuren geopend!

Nog geen 16?

Geen probleem om bij ons te werken. Als 15- jarige kunnen we jou hulp goed gebruiken in Muiden. Je gaat aan de slag in de lobby van het restaurant. Je bent het visitekaartje van ons restaurant. Je straalt gastvrijheid uit zodat onze gasten weten dat ze bij jou terecht kunnen met hun vragen. Bovendien zorg je ervoor dat het restaurant er altijd netjes uitziet. Je zorgt er samen met het team voor dat alles goed verloopt en elke gast tevreden het restaurant verlaat. Als je 16 geworden bent ontstaan er een tal van doorgroeimogelijkheden. Genoeg carrièrekansen voor jou dus!  

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for Good Times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor ons team. Zo kun je ook buiten het werk om je collega’s nog beter leren kennen!

Waarom werken bij McDonald's in Muiden de Hackelaar?