Welkom bij McDonald’s Almere Centrum

Uiteraard zit er ook een McDonald’s restaurant bij jou in de buurt en kun je lekker dichtbij huis werken. Elk van onze restaurants werkt volgens de McDonald’s formule maar heeft tegelijkertijd zijn eigen karakter en dynamiek. Loop daarom eens binnen in Almere Centrum om de sfeer te proeven.

McDonald’s Almere Centrum is een druk restaurant midden in het grote stadshart van Almere. Geen McDrive, maar veel winkelend publiek en scholieren met kleinere bestellingen. Daardoor is het hier gedurende de hele dag gezellig druk.In het Centrum zijn regelmatig evenementen, wat de sfeer in ons restaurant bijzonder maakt. Elk jaar zijn bijvoorbeeld Koningsdag en Bevrijdingsdag hoogtepunten voor de medewerkers. We organiseren zelf ook regelmatig Kids Days, om onze jongste gasten extra te verwennen.  

Nog geen 16?

Geen probleem om bij ons te werken. Als 15- jarige kun je bij ons terecht als Table Service medewerker. Gasten die een bestelling plaatsen via een Easy Order Kiosk kunnen kiezen een boordje met een nummer daarop dit boordje staat zichtbaar op tafel. Wanneer de bestelling klaar is, breng jij deze direct aan tafel bij de gast. Uiteraard met een persoonlijke benadering en vriendelijk gebaar. Lekker veel contact met onze gasten dus! Je zorgt er samen met het team voor dat alles goed verloopt en elke gast snel en vriendelijk geholpen wordt. Bovendien zijn er als je 16 geworden bent een tal van doorgroeimogelijkheden mogelijk. Genoeg carrièrekansen voor jou!

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for Good Times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor ons team. Zo kun je ook buiten het werk om je collega’s nog beter leren kennen!

Waarom werken bij McDonald's in Almere Centrum?