Welkom bij McDonald’s Almere Haven

Uiteraard zit er ook een McDonald’s restaurant bij jou in de buurt en kun je lekker dichtbij huis werken. Elk van onze restaurants werkt volgens de McDonald’s formule maar heeft tegelijkertijd zijn eigen karakter en dynamiek. Loop daarom eens binnen in Almere Haven om de sfeer te proeven.

McDonald’s Almere Haven ziet er nieuw uit met een prachtige buitengevel, beplanting, interieur en keuken. Toch bestaat ons restaurant al sinds 1991. De eerste McDonald’s in Flevoland is nog steeds trendsettend en een voorbeeld voor andere restaurants. Ons team is goed getraind, gemotiveerd en staat van ‘s ochtends vroeg tot in de late uurtjes laat klaar voor de gasten.

Nog geen 16?

Geen probleem om bij ons te werken. Als 15- jarige kun je bij ons terecht als Table Service medewerker. Gasten die een bestelling plaatsen via een Easy Order Kiosk kunnen kiezen een boordje met een nummer daarop dit boordje staat zichtbaar op tafel. Wanneer de bestelling klaar is, breng jij deze direct aan tafel bij de gast. Uiteraard met een persoonlijke benadering en vriendelijk gebaar. Lekker veel contact met onze gasten dus! Je zorgt er samen met het team voor dat alles goed verloopt en elke gast snel en vriendelijk geholpen wordt. Bovendien zijn er als je 16 geworden bent een tal van doorgroeimogelijkheden mogelijk. Genoeg carrièrekansen voor jou!

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for Good Times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor ons team. Zo kun je ook buiten het werk om je collega’s nog beter leren kennen!

Waarom werken bij McDonald's in Almere Haven?