Welkom bij McDonald’s Amsterdam Ijdoornlaan

Werken bij McDonald’s, wie wil dat nou niet? Je werkt bij een grote wereldwijde keten en toch voelt werken bij McDonald’s Amsterdam IJdoornlaan veel kleinschaliger en als een echte familie. Met onze unieke locatie in Amsterdam-Noord verwelkomen wij verschillende gasten in ons restaurant. Onze missie is om elke gast blij te maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in onze restaurants te creëren. Regelmatig worden er leuke activiteiten voor ons team georganiseerd. Zo doen we regelmatig een drankje na het werk of gaan we samen lekker sporten! Daarnaast krijg je als medewerker ook volop de kans om jezelf te ontwikkelen, zowel op de werkvloer zelf, maar ook via onze McDonald’s Academy.

Door onze flexibele werktijden kun je altijd de uren draaien die je wilt. Het maakt niet uit of je op hoog niveau sport, naar school gaat en nog studeert, of een druk gezinsleven hebt. Een (bij)baan bij ons matcht altijd!

Always open for Good Times

Iedereen is bij ons welkom en we leren je graag alle kneepjes van het vak! Onze crew is flexibel inzetbaar en daarom moet je op elke plek in de keuken inzetbaar zijn. Elke stap van het inwerkproces doen we samen, zodat jij in no time zelfstandig aan de slag kan.

Samenwerken is in onze restaurants enorm belangrijk. We staan als collega’s voor elkaar klaar en helpen waar we kunnen. We staan voor kwaliteit, snelheid en een goede dosis fun! Zo brengen we samen Good Times bij de gast.

Waarom werken bij McDonald's in Amsterdam Ijdoornlaan?