Welkom bij McDonald’s Dordrecht A16

We werken met een heel divers team van alle leeftijden, McDonald’s is er tenslotte voor jong en oud, we zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen voor in de keuken de service of in ons restaurant.We trainen onze mensen uitgebreid om ervoor te zorgen dat iedereen onze gast dezelfde goede ervaring kan bieden.Dus vind je het leuk om in de keuken te werken, onze gast aan de kassa te helpen, een topervaring aan de gast te geven in de lobby of een leuk kinderfeestje te organiseren. Solliciteer dan bij ons!

Een goede werksfeer is belangrijk en daarom luisteren we graag naar de feedback van onze medewerkers.Geen dag is hetzelfde en er is altijd wat te doen, vervelen hoeft je je bij ons dus niet.Door de ruime openingstijden van ons restaurant kan je lekker veel werken en kan je je werk goed met je prive combineren, wil je verder groeien binnen de organisatie…die mogelijkheden zijn er ook net als het volgen van een opleiding.  

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for Good Times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor ons team. Zo kun je ook buiten het werk om je collega’s nog beter leren kennen!

Waarom werken bij McDonald's in Dordrecht A16?