Welkom bij McDonald’s Enschede Centrum

Werken bij McDonald’s is werken voor de grootste restaurantketen van de wereld. Toch voelt werken bij ‘jouw’ McDonald’s veel kleinschaliger en veel dichterbij. Grote kans trouwens dat je jouw collega’s al kent uit de buurt. Door de goede teamsfeer, maak je in ieder geval snel vrienden en voel je jezelf al snel onderdeel van de McDonald’s familie.

Met jouw hechte team verwen je met veel plezier dagelijks onze gasten uit de regio, terwijl je handige skills leert waar je later nog veel aan hebt.

Bij McDonald’s Twente willen we het beste uit mensen halen door het stimuleren van talent en dit door training te perfectioneren. Wij hebben een afdeling training die zich dagelijks bezig houdt met jouw persoonlijke ontwikkeling en de voortgang daarvan.

We bieden volop doorgroeimogelijkheden binnen het restaurant. Zodra je de basis onder de knie hebt, en laat zien dat je beschikt over een goeie portie leiderschapsvaardigheden kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar de functie van Crewtrainer. Je bent dan verantwoordelijk voor de training van bestaande èn nieuwe medewerkers! Gaat ook dit je goed af en heb je nog meer ambitie? Dan kun je doorgroeien naar Management functie waarin je leert om sturing te geven aan het gehele team in jouw shift en je verantwoordelijk bent voor de gasten, medewerkers en andere zaken als voedselveiligheid. Je wordt hierin intensief begeleidt door jouw Restaurant Manager en één van onze Trainingscoördinatoren die jou alle kneepjes van het vak leren. Op deze wijze kun je jezelf blijven ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak en wie weet heb jij over een aantal jaar wel jouw eigen restaurant!

Always open for Good Times

We hechten veel waarde aan medewerkerstevredenheid en vinden het belangrijk om alle lagen van de organisatie een stem te geven. Vanuit de afdeling HR is er een HR Consultant in de restaurants aanwezig die in gesprek gaat met medewerkers over bv. hoe het werk bevalt, of je ergens tegenaan loopt, of je voldoende training krijgt. Daarnaast houden we regelmatig een (anonieme) enquête waarin we om jouw mening vragen over uiteenlopende zaken. Ook organiseren we jaarlijks een overkoepelend sporttoernooi, crewuitjes en andere leuke dingen!

Waarom werken bij McDonald's in Enschede Centrum?