Welkom bij McDonald’s Geldrop

Sluit je aan bij ons dynamische team bij McDonald's en ontdek een wereld van mogelijkheden! We zoeken enthousiaste teamspelers die klaar zijn om hun carrière een boost te geven in een energieke en ondersteunende omgeving. Word onderdeel van ons team en ontwikkel waardevolle vaardigheden, maak nieuwe vrienden en geniet van geweldige voordelen. Solliciteer nu en start je reis naar succes bij McDonald's
Wanneer je bij ons werkt en jij zorgt ervoor dat iemand van je vrienden, buren, familie, noem maar op, bij ons komt werken, dan word je daarvoor beloond! Hiervoor hebben wij de Crew-zoekt-Crew bonus. Maar ook als je nog niet bij ons werkt en je komt via een van je vrienden, familieleden of een andere bekende, dan krijg je van ons ook een bonus!  

Vinden werkgevers het goed als ze op je CV zien dat je bij McDonald’s hebt gewerkt?

Ja, werkgevers waarderen de vaardigheden en ervaringen die je bij McDonald's opdoet. McDonald's staat bekend als een leerzame werkplek waar je belangrijke vaardigheden ontwikkelt zoals stressmanagement, verantwoordelijkheid en tijdsbeheer. Deze vaardigheden zijn nuttig in zowel de horeca als andere sectoren, waardoor werken bij McDonald's een waardevolle investering in je toekomst is. Het is een uitstekende plek om je carrière te starten en te ontwikkelen.

De ervaring van Crewlid Senna

Hoe ervaart Crewlid Senna het werken bij McDonald's?  ''Er is veel afwisseling in het werk, van in de keuken staan tot het contact met de gasten in het restaurant. Ik vind dat er een leuke en fijne werksfeer heerst door de goede band tussen alle collega's. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien en nieuwe dingen te leren. Ik ga met veel plezier naar mijn werk!''

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for Good Times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor ons team. Zo kun je ook buiten het werk om je collega’s nog beter leren kennen!

Jouw voorganger

Een persoon die zijn carrière bij McDonald's begon en vervolgens succesvol werd in het bedrijfsleven is Jeff Bezos, de oprichter van Amazon. Hoewel Bezos niet lang bij McDonald's werkte, heeft hij daar wel een zomerbaantje gehad tijdens zijn studie. Hoewel zijn tijd bij McDonald's misschien kort was, heeft Bezos vaak gesproken over hoe hij waardevolle lessen heeft geleerd over klantenservice en efficiëntie tijdens zijn korte periode daar. Later richtte hij Amazon op, dat uitgroeide tot een van 's werelds grootste en meest invloedrijke bedrijven.

Waarom werken bij McDonald's in Geldrop?

Citaten van collega's