Welkom bij McDonald’s Heerlen Drive

Onze organisatie in de Parkstad heeft 4 restaurants, te weten Heerlen Centrum, Heerlen drive, Landgraaf en Kerkrade. We bieden banen aan voor verschillende mensen op verschillende locaties met variabele uren van 4-30 uur per week. Vind je het leuk om te werken in een jong enthousiast team in een baan waar service naar de gast centraal staat; reageer dan op de vacature en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Werken bij McDonald’s is werken voor de grootste restaurantketen van de wereld.Toch voelt werken bij ‘jouw’ McDonald’s veel kleinschaliger en veel dichterbij. Grote kans trouwens dat je jouw collega’s al kent uit de buurt. Door de goede teamsfeer, maak je in ieder geval snel vrienden en voel je jezelf al snel onderdeel van de McDonald’s familie.

Met jouw hechte team verwen je met veel plezier dagelijks onze gasten uit de regio, terwijl je handige skills leert waar je later nog veel aan hebt.

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo hebben we functies met of zonder gastencontact aan de counter en McDrive of in de keuken. Wat jij wil…

Waarom werken bij McDonald's in Heerlen Drive?