Welkom bij McDonald’s Hilversum Vreelandseweg

Ben jij onze nieuwe gezellige collega? Bij McDonald’s Hilversum West bieden wij je een (bij)baan met een enthousiast en gezellig team en met flexibele werktijden. Perfect te combineren met bijvoorbeeld school of een gezin.

Aan de Vreelandseweg is afgelopen jaar dit prachtige restaurant geopend. Het interieur heeft een frisse uitstraling en is gebaseerd op een Franse bistro. Deze grote zaak is van alle gemakken voorzien, een dubbele McDrive, McCafé, bestellen via de easy order kiosk met daarbij de mogelijkheid tot Table Service, een ruim terras buiten en een in,- en outdoor playground voor de kids. Het restaurant is elke dag open van 07.00 tot 01.00 uur

Nog geen 16?
Geen probleem om bij ons te werken. Als 15- jarige kun je bij ons in Hilversum West, terecht als Table Service medewerker. Gasten die een bestelling plaatsen via een Easy Order Kiosk kunnen kiezen een bordje met een nummer daarop dit bordje staat zichtbaar op tafel. Wanneer de bestelling klaar is, breng jij deze direct aan tafel bij de gast. Uiteraard met een persoonlijke benadering en vriendelijk gebaar. Lekker veel contact met onze gasten dus! Je zorgt er samen met het team voor dat alles goed verloopt en elke gast snel en vriendelijk geholpen wordt. Bovendien zijn er als je 16 geworden bent een tal van doorgroeimogelijkheden mogelijk. Genoeg carrièrekansen voor jou!

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for Good Times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor ons team. Zo kun je ook buiten het werk om je collega’s nog beter leren kennen!

Waarom werken bij McDonald's in Hilversum Vreelandseweg?