Welkom bij McDonald’s Hoorn Noord

Werken bij McDonald’s, wie wil dat nou niet? Je werkt bij een grote wereldwijde keten, en toch voelt werken bij McDonald’s Hoorn Noord veel kleinschaliger en als een echte familie.

  Met onze unieke locatie aan de N307 verwelkomen wij verschillende gasten, sommige zijn op doorreis, andere komen uit Hoorn zelf of omliggende plaatsen. Onze missie is om elke gast blij te maken, en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in onze restaurants te creëren. Regelmatig worden er leuke activiteiten voor ons team georganiseerd zoals de uitreiking van de Superstar awards en de ‘bring your family to work’ dagen. Daarnaast krijg als medewerker ook volop de kans om jezelf te ontwikkelen, zowel op de werkvloer zelf, maar ook via onze McDonald’s Academy.

Werktijden die matchen bij jouw leven
Door onze flexibele werktijden kun je altijd de uren draaien die je wilt. Het maakt niet uit of je op hoog niveau sport, naar school gaat en nog studeert, of een druk gezinsleven hebt. Een (bij)baan bij ons matcht altijd!

Goed verdienen als Horecamedewerker
Als Horecamedewerker bij Hoorn Noord krijg je een goed salaris. Bovendien ontvang je tussen 00.00 tot 06.00 uur een nachttoeslag van 40%. Klik hier om onze lonen te bekijken.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct online of kom langs in ons restaurant en vraag naar de manager!

Always open for Good Times

Iedereen is bij ons welkom en we leren je graag alle kneepjes van het vak! Onze crew is flexibel inzetbaar en daarom moet je op elke plek in de keuken inzetbaar zijn. Elke stap van het inwerkproces doen we samen, zodat jij in no time zelfstandig aan de slag kan.

Samenwerken is in onze restaurants enorm belangrijk. We staan als collega’s voor elkaar klaar en helpen waar we kunnen. We staan voor kwaliteit, snelheid en een goede dosis fun! Zo brengen we samen Good Times bij de gast.

Waarom werken bij McDonald's in Hoorn Noord?