Welkom bij McDonald’s Leiden A44

Leuk je te ontmoeten! Wij zijn team Leiden A44. In ons restaurant staan tientallen toppers dag en nacht klaar om elk van onze gasten de aller beste beleving te bezorgen. Feel Good Moments; daar draait het om!

Een goede werksfeer is ons geheim. Wij werken met collega’s die levenslange vrienden worden. Iedereen is welkom.

Bij McDonald’s zijn we ‘always open for good times’. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent.  We are better together! Regelmatig organiseren wij leuke activiteiten voor ons team en kun je op deze manier ook buiten het werk om jouw collega’s nog beter leren kennen.

Een snelle snack, een goede bak koffie, een heerlijke BigMac of een lekker fris drankje. Er is voor ieder wat wils en samen zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring!

Always open for Good Times

Wat is er nou leuker dan werken met vrienden? En hoe fijn is het als het ook nog makkelijk af te stemmen is met jouw vrije tijd en school? Wil je ‘s ochtends vroeg werken of slaap je toch liever uit? Ons team is opzoek naar harde werkers voor alle momenten van de dag, voor minimaal 3 tot 35 uur per week.

En denk jij wel eens na over je toekomst? Misschien heb je het al helemaal uitgestippeld, of weet je nog niet zo goed wat je wilt. Bij McDonald’s bieden we je graag de kans om door te leren en een landelijk erkend mbo-diploma of associate degree te behalen. Je combineert werken met leren. Niet alleen in de schoolbanken zitten, maar lesdagen gecombineerd met praktijkdagen.

Dat is pas een gouden toekomst!

Waarom werken bij McDonald's in Leiden A44?