Welkom bij McDonald’s Maastricht de Geusselt

Werken bij McDonald’s is werken voor de grootste restaurantketen van de wereld. Toch voelt werken bij ‘jouw’ McDonald’s veel kleinschaliger en veel dichterbij. Grote kans trouwens dat je jouw collega’s al kent uit de buurt. Door de goede teamsfeer, maak je in ieder geval snel vrienden en voel je jezelf al snel onderdeel van de McDonald’s familie.

Het restaurant, gelegen langs de A2, is in 1995 geopend. Ons team bestaat uit ongeveer 80 medewerkers. De goede sfeer, het hechte team en de perfecte balans tussen gezelligheid en hard werken zijn kenmerkend voor onze restaurants. Dat voel niet alleen jij, maar onze gasten ook. Onze medewerkers gaan er echt voor, als team. Het ene moment help je gasten aan de counter, daarna bak je Hamburgers of Franse Frietjes in de keuken of help je een gast in de Lobby. Soms is het hard werken, bijvoorbeeld tijdens lunchtijd of rond 18.00 uur. Juist dan zorg je met je team ervoor dat alles goed verloopt en elke gast snel geholpen wordt. De openingstijden zijn van maandag t/m zondag van 09.00 tot 00.00 uur. Wat zijn de verdiensten? (onderstaand zijn all-in uurlonen dat betekent incl. vakantie-uren en vakantiegeld) 15 jaar €5.79 16 jaar €7.24 17 jaar €8.72 18 jaar €10.31 19 jaar €11.88 20 jaar €13.47 Management startsalaris 2446,66 (incl. vakantie-uren, vakantiegeld)

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for Good Times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor ons team. Zo kun je ook buiten het werk om je collega’s nog beter leren kennen!

Waarom werken bij McDonald's in Maastricht de Geusselt?