Welkom bij McDonald’s Purmerend

Werken bij McDonald’s, wie wil dat nou niet? Je werkt bij een grote wereldwijde keten en toch voelt werken bij McDonald’s Purmerend veel kleinschaliger en als een echte familie. Met onze locatie strak tegen Purmer-Zuid, kun je ons gemakkelijk bereiken met de auto en met de fiets. We verwelkomen daardoor een grote variëteit aan gasten. Onze missie is om elke gast blij te maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in onze restaurants te creëren. Regelmatig worden er leuke activiteiten voor ons team georganiseerd. Daarnaast krijg je als medewerker ook volop de kans om jezelf te ontwikkelen, zowel op de werkvloer zelf, maar ook via onze McDonald’s Academy. Zo kun je bij ons je BBL-opleiding starten!

Door onze flexibele werktijden kun je altijd de uren draaien die je wilt. Het maakt niet uit of je op hoog niveau sport, naar school gaat en nog studeert, of een druk gezinsleven hebt. Een (bij)baan bij ons matcht altijd!

Always open for Good Times

Iedereen is bij ons welkom en we leren je graag alle kneepjes van het vak! Onze crew is flexibel inzetbaar en daarom moet je op elke plek in de keuken inzetbaar zijn. Elke stap van het inwerkproces doen we samen, zodat jij in no time zelfstandig aan de slag kan.

Waarom werken bij McDonald's in Purmerend?