Welkom bij McDonald’s Ridderkerk

Werken bij McDonald’s is werken voor de grootste restaurantketen van de wereld. Toch voelt werken bij ‘jouw’ McDonald’s veel kleinschaliger en veel dichterbij. Grote kans trouwens dat je jouw collega’s al kent uit de buurt. Door de goede teamsfeer, maak je in ieder geval snel vrienden en voel je jezelf al snel onderdeel van de McDonald’s familie.

Met jouw hechte team verwen je met veel plezier dagelijks onze gasten uit de regio, terwijl je handige vaardigheden leert waar je later nog veel aan hebt.

Bij McDonald’s staan wij open voor nieuwe collega’s zowel jong, als oud(er). Iedereen is welkom. Binnen ons restaurant zal je niet snel uitgeleerd zijn, want er zijn diverse werkzaamheden.Ambitie om hogerop te komen binnen McDonald’s? Ook dat is bij ons mogelijk!  

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for Good Times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor ons team. Zo kun je ook buiten het werk om je collega’s nog beter leren kennen!

Waarom werken bij McDonald's in Ridderkerk?