Welkom bij McDonald’s Rotterdam Groene Hilledijk

Werken bij McDonald’s is werken voor de grootste restaurantketen van de wereld. Toch voelt werken bij ‘jouw’ McDonald’s veel kleinschaliger en veel dichterbij. Grote kans trouwens dat je jouw collega’s al kent uit de buurt. Door de goede teamsfeer, maak je in ieder geval snel vrienden en voel je jezelf al snel onderdeel van de McDonald’s familie.

Er is genoeg mogelijkheid voor jou om door te groeien binnen het bedrijf. Je werkt altijd met leuke en gezellige collega’s van verschillende leeftijden die je met open armen zullen ontvangen. Je hoeft niet bang te zijn om stil te staan, want er is altijd iets te doen.

McDonald’s aan de Groene Hilledijk is de ideale locatie om te werken. Doordat we omringd zijn door winkels zorgt het ervoor dat er altijd een vrolijke sfeer is, van zowel de gasten als je collega’s.

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for good times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor ons team. Zo kun je ook buiten het werk om je collega’s nog beter leren kennen.

Werken bij de Mac, dat is echt te gek!Ons prachtige restaurant is gelegen aan de langste winkelstraat van Nederland! De Winkelboulevard-Zuid.Daarbij hebben wij de unieke mogelijkheid om onze bestellingen ook thuis te laten bezorgen. Via UberEats en Thuisbezorgd.nl

Waarom werken bij McDonald's in Rotterdam Groene Hilledijk?