Welkom bij McDonald’s Tegelen

Werken bij McDonald’s is werken voor de grootste restaurantketen van de wereld. Toch voelt werken bij ‘jouw’ McDonald’s veel kleinschaliger en veel dichterbij. Grote kans trouwens dat je jouw collega’s al kent uit de buurt. Door de goede teamsfeer, maak je al snel vrienden en voel jij je als onderdeel van de McDonald’s familie.
Met jouw hechte team verwen je met veel plezier dagelijks onze gasten uit de regio, terwijl je handige skills leert.

Wanneer je bij ons (McDonald’s Noord-Limburg) werkt en jij zorgt ervoor dat iemand van je vrienden, buren, familie, noem maar op, bij ons komt werken, dan word je daarvoor beloond!Hiervoor hebben wij de Crew-zoekt-Crew bonus.Maar ook als je nog niet bij ons werkt en je komt via een van je vrienden, familieleden of een andere bekende, dan krijg je van ons ook een bonus!

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for Good Times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor ons team. Zo kun je ook buiten het werk om je collega’s nog beter leren kennen!

Waarom werken bij McDonald's in Tegelen?