Werken in een McDonald’s restaurant betekent dat je als snel een team hebt van 75 collega’s. Bovendien komen er gemiddeld zo’n 12.500 gasten per week in een McDonald’s restaurant. Met een baan als horecamedewerker ontwikkelt je skills for life, zoals samenwerken, servicegerichtheid en verantwoordelijkheid nemen. Het is soms hard werken, maar je hebt veel flexibiliteit. Bovendien maak je vrienden voor het leven!
Bij de meeste McDonald’s restaurants kun je al werken als je 15 jaar bent. Bij een aantal restaurants kun je pas aan de slag als je 16 jaar bent. Ben je jonger dan 15 jaar? Dan kun je helaas nog niet bij McDonald’s werken.
Een flexibele (bij)baan met een goed salaris bij McDonald’s, wie wil dat nou niet? Een baan bij McDonald’s door de ruime openingstijden makkelijk te combineren met allerlei andere zaken die belangrijk zijn in jouw leven. Werken bij McDonald’s is écht voor iedereen, lees hier waarom.
Bij McDonald’s is het onze missie om gasten een spontaan geluksmomentje te bieden met het aanbieden van fresh en fast food waar zij zich goed bij voelen. Elke gast is bij ons welkom, we staan altijd open voor vernieuwing en we bieden onze gasten elke dag graag weer de beste ervaring en producten aan.
Bij McDonald’s waarderen we je om wie je bent. Elk talent is van harte welkom. We bieden de vrijheid en kansen om je op jouw manier te ontwikkelen binnen alle lagen van onze organisatie. Werken bij McDonald’s is leuk voor nu en goed voor later.
Bij McDonald’s speelt teamwork een belangrijke rol. Je werkt in een gezellig en groot team waar iedereen op elkaar is ingespeeld. Samen doen jullie er alles aan om iedere gast een excellente ervaring mee te geven. Je leert veel nieuwe mensen kennen met een grote diversiteit aan achtergronden.
Met meer dan 260 restaurants is er altijd wel een McDonald’s restaurant bij jou in de buurt. Daarnaast is een baan bij McDonald’s door de ruime openingstijden makkelijk te combineren met allerlei andere zaken die belangrijk zijn in jouw leven.
Met ons internationale duurzaamheidsprogramma ‘Scale for Good’ zetten we onze schaalgrootte in om een positieve impact te maken op onze omgeving. Dit doen we met vijf centrale speerpunten: Reducing (Food) Waste, Climate Action, Good Employer, Sustainable Protein en Commitment to Families. Samen met gasten, werk- en franchisenemers en keten- en samenwerkingspartners maken we verschil. Onze gasten staan centraal, zij kunnen extra genieten wanneer ze een goed gevoel hebben bij McDonald’s, dat aandacht heeft voor mens, dier en milieu.