Welkom bij McDonald’s Dordrecht Centrum

Werken bij McDonald’s is werken voor de grootste restaurantketen van de wereld. Toch voelt werken bij ‘jouw’ McDonald’s veel kleinschaliger en veel dichterbij. Grote kans trouwens dat je jouw collega’s al kent uit de buurt. Door de goede teamsfeer, maak je in ieder geval snel vrienden en voel je jezelf al snel onderdeel van de McDonald’s familie.

Met jouw hechte team verwen je met veel plezier dagelijks onze gasten uit de regio, terwijl je handige skills leert waar je later nog veel aan hebt.

Werken bij het klassieke, vertrouwde fastfoodketen dat bekend staat om zijn burgers, frietjes en milkshakes klinkt toch als de ideale baan? Dat is het ook!

Ons prachtige restaurant is gelegen in de eerste stad van Holland namelijk Dordrecht aan de Bagijnhof met genoeg winkelgelegenheden!Er is genoeg mogelijkheid voor jou om door te groeien binnen het bedrijf. Je werkt altijd met leuke en gezellige collega’s van verschillende leeftijden die je met open armen zullen ontvangen. Je hoeft niet bang te zijn om stil te staan, want er is altijd iets te doen.

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for Good Times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor ons team. Zo kun je ook buiten het werk om je collega’s nog beter leren kennen!

Waarom werken bij McDonald's in Dordrecht Centrum?