Welkom bij McDonald’s Landgraaf

Onze organisatie in de Parkstad heeft 4 restaurants, te weten Heerlen Centrum, Heerlen Drive, Landgraaf en Kerkrade. We bieden banen aan voor verschillende mensen op verschillende locaties met variabele uren van 4-30 uur per week. Vind je het leuk om te werken met een jong enthousiast team in een baan waar service naar de gast centraal staat; reageer dan op de vacature en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Werken bij McDonald’s is werken voor de grootste restaurantketen van de wereld. Toch voelt werken bij ‘jouw’ McDonald’s veel kleinschaliger en veel dichterbij. Grote kans trouwens dat je jouw collega’s al kent uit de buurt. Door de goede teamsfeer, maak je in ieder geval snel vrienden en voel je jezelf al snel onderdeel van de McDonald’s familie.

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for Good Times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor ons team. Zo kun je ook buiten het werk om je collega’s nog beter leren kennen!

Waarom werken bij McDonald's in Landgraaf?