Welkom bij McDonald’s Rotterdam Zuidplein

Werken bij McDonald’s is werken voor de grootste restaurantketen van de wereld. Toch voelt werken bij ‘jouw’ McDonald’s veel kleinschaliger en veel dichterbij. Grote kans trouwens dat je jouw collega’s al kent uit de buurt. Door de goede teamsfeer, maak je al snel vrienden en voel jij je als onderdeel van de McDonald’s familie.
Met jouw hechte team verwen je met veel plezier dagelijks onze gasten uit de regio, terwijl je handige skills leert.

Er is genoeg mogelijkheid voor jou om door te groeien binnen het bedrijf. Je werkt altijd met leuke en gezellige collega’s van verschillende leeftijden die je met open armen zullen ontvangen. Je hoeft niet bang te zijn om stil te staan, want er is altijd iets te doen.

McDonald’s Zuidplein is de ideale locatie om te werken.Doordat we omringd zijn door winkels in het winkelcentrum zorgt het ervoor dat er altijd een vrolijke sfeer is, van zowel de gasten als je collega’s.

Always open for Good Times

Bij McDonald’s zijn we always open for Good Times. We willen onze gasten blij maken en dat kan alleen als jij ook blij bent. We doen er dan ook veel aan om een goede werksfeer in ons restaurant te creëren. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor ons team. Zo kun je ook buiten het werk om je collega’s nog beter leren kennen!

Wil jij straks ook werken in een vernieuwde winkelcentrum zowel na de verbouwing in een splinternieuwe restaurant? Solliciteer snel en deel je ervaring!

Waarom werken bij McDonald's in Rotterdam Zuidplein?